Speltips på Allsvenskan 2023

Här hittar ni flera grundläggande tips på Allsvenskan 2023 för att kunna vinna pengar under hela säsongen. Hitta årets vinnare tidigt och det kommer vara där man hittar de bästa spelen. Vi har även alla vinnarodds.

Speltips på Allsvenskan 2023

Generella Speltips

Det finns några grundläggande enkla speltips som man bör ha koll på om man vill vinna pengar på Allsvenskan 2023.

  1. Spela hos spelbolaget med det högsta oddset på din Allsvenska match.
  2. Lägg endast spel du tror mer på än det odds du får att spela på.
  3. Använd oddsbonusarna hos svenska spelbolag.

Spela till högsta oddset

Att spela där oddset är högst låter som en självklarhet, men många spelare biter sig kvar med att endast spela hos ett eller två spelbolag. Då missar man en helt del extrapengar och det är ju sådant som gör att man blir en vinnare i längden. Här hittar ni den bästa oddsjämförelsen på Allsvenskan. Här jämförs över 15 olika svenska spelbolag med svensk licens.

Lägg endast värdespel

Värdespel kallas det när man spelar till ett odds som är högre än det faktiska värdet på matchen. Låt säga att du har gjort en korrekt analys av matchen IFK Göteborg – Malmö FF och ger Blåvitt 33% vinstchans vilket motsvarar oddset 3.0 enligt Betsmarts oddstabell. Men spelbolagen erbjudet 3.40 i odds på att IFK Göteborg vinner matchen.

Då har du hittat ett värdespel och ska givetvis lägga ett spel på matchen. Även om du inte skulle vinna på just detta spelet så är det just genom att hitta och spela på dessa värdespel som man vinner i längden oavsett vilken liga man bettar på. Här kan du läsa mer om hur man vinner på oddset.

Använd bonusarna hos spelbolagen

Att använda spelbolagens oddsbonusar är framförallt viktigt för den som börjar betta. Det är då fortfarande ganska svårt at hitta värdespelen som är en kunskap som tar tid att bygga upp. Bonusarna innebär i princip att du kan spela ”dåliga” spel och ändå gå plus tack vara bonuspengarna. Samtliga svenska oddsbonusar finns listade med regler och villkor på Sportbonusar.com.

Vinnarodds Allsvenskan 2023

Här följer alla Vinnarodds på Allsvenskan 2023 från Unibet inför ligastarten:

Vinnarodds Allsvenskan 2023