Tre vinnande speltips 2023 på Oddset

Vi ger er tre vinnande speltips 2023 på Oddset. Använd våra tips för att vinna pengar när du bettar online. Tre enkla tips för att vinna lite mer helt enkelt!

Tre vinnande speltips 2023 på oddset

Tre vinnande speltips 2023

Våra vinnande speltips är så enkla att alla kan följa dem. Det är inte exakta speltips som man hittar på ex Speltipssidan.se. Utan detta är generella speltips och hur du ska betta med spelbolagens oddsbonusar. Det ger en näst intill garanterad vinst för de flesta spelare.

  1. Betta med en till tre oddsbonusar i taget
  2. Jämför oddsen och lägg spel där ditt spelbolag har bäst odds
  3. Lägg spel du tror på där konkurrensen mellan spelbolagen är hög

Följer du dessa steg kan du i de flesta fall plocka ut hela bonussumman som vinst. Det gör att man har en bra start med sin betting. Och då det finns över 20.000 kr i bonusar att hämta hem på bonussajter som Betsmart.se så kan man med fördel betta enbart på detta sätt under lång tid!

Betta med en till tre oddsbonusar i taget

När man bettar med oddsbonusar så är det viktigt att man inte bettar med för många bonusar samtidigt. Det finns flera anledningar till det och ett av dem är att spelbolagen samarbetar för att undvika bonus abuse. Spelar man med en bonus i taget är det aldrig några problem.

Om man väljer att ha igång fler än en bonus ska man välja spelbolag som inte har samma ägare, annars får man garanterat problem. Vilka spelbolag som ägs av vilket bolag hittar man enklast på Spellicenssverige.se.

Oddsbonusar 2023

Jämför oddsen mellan spelbolagen

Ett av vårt viktigaste speltips 2023 är att alltid jämföra oddsen mellan spelbolagen innan man lägger sitt spel. Det är stor skillnad på att betta till oddset 1.80 och 2.00. Kanske inte vid ett enskilt bet men i längden blir det mycket stora pengar.

Extra tydligt blir det om man lägger hela sin vinst till nästa bet. Om vi tar ex ovan att man bettar 100 kr till 1.80 och sätter tre raka spel eller om man bettar till 2.00. Då blir fall ett 583 kr och i fall två blir det 800 kr. Detta enkla exempel visar att det är enorm skillnad om man spelar till rätt odds eller inte! Läs mer om att spela på rätt odds 2023!

Lägg spel du tror på

Siste men inte minst så är det din skicklighet på att sätta spel som avgör. Bäst är att välja en liga där spelbolagen har tuff konkurrens. Det är framförallt Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga eller NHL. Läs in dig på en eller flera av dessa ligor och du har bra chanser att gå plus även när du har använt spelbolagens oddsbonusar 2023.

Att det är hög konkurrens mellan spelbolagen är viktigt, då kan man med en bra oddsjämförelse få i princip 100% återbetalning. I längden behöver du därmed bara någon procents skicklighet för att bli en vinnare och det är inte så svårt!

Lycka till!

Hur vinner man på odds med speltips 2023?

1. Betta med en till tre oddsbonusar i taget
2. Jämför oddsen och lägg spel där ditt spelbolag har bäst odds
3. Lägg spel du tror på där konkurrensen mellan spelbolagen är hög