Speltips på fotbolls VM 2022 – Vinnare och skyttekung

Vi har ett väl underbyggt speltips på fotbolls VM 2022. Vi tippar både vinnare och skyttekung, vill man maximera vinsten ytterligare så kan man kombinera de båda och på så sätt få ett odds på över 50 ggr pengarna hos Unibet!

Speltips på fotbolls VM 2022 - Vinnare och skyttekung

Speltips på fotbolls VM 2022 – Vinnare

För att hitta en vinnare av fotbolls VM 2022 så behöver man titta på favoriterna. Det finns nästan ingen chans för skrällar i ett VM. Visst kan det bli en mindre skräll som att Portugal eller Danmark går och vinner VM men inte ens det är spelbart sett till oddsen. Nej, det är någon av de tre stora favoriterna Brasilien, Frankrike eller England som kommer ta hem det tror vi.

Av dessa tre lag har Frankrike den bästa truppen om man tittar på Transfermarkt.com. Och det är ofta det det som avgör ett VM. Man kommer inte kunna spela med samma startelva i alla matcher. Det behöver finns lika bra spelare på bänken om man ska vinna ett VM.

Speltips: Frankrike vinner VM guld

Speltips på fotbolls VM 2022 – Skyttekung

När det gäller skyttekung så är det många faktorer att ta hänsyn till. En av de viktigaste är att spelaren kommer att spela och att han är lagets stora målskytt. Plus att att laget ska gå långt i VM. Om vi tittar på de tre favoriterna som vi tror kommer gå längst i VM så är det i första hand Harry Kane, Mbappe eller Neymar som aktuella att vinna skytteligan.

Av dessa är Harry Kane favorit hos spelbolagen och så även hos oss på Speltipsodds.se. Han är lagets naturlige målskytt och han kommer ha mycket speltid. Om man jämför med ex Mbappe så skall han slåss om målen med Benzema och Griezmann och det är inte lätt att vinna skytteligan då.

Speltips: Harry Kane vinner skytteligan i VM

Om man vill kan man mad fördel kombinera dessa två spel och då få ett odds som överstiger 50 ggr pengarna och det tycker vi är klart intressant. Läs mer om hur du får bästa odds på skyttekung i VM.

Andra intressanta spel

Andra intressanta spel på fotboll VM 2022 är gruppvinnare. Här kan man spela på favoriterna i respektive grupp och de vinner ju som sagt oftast. Även spel på matcherna är intressant och att jämföra oddsen mellan de svenska spelbolagen är ett enkelt sätt att vinna lite mer.

Ett sista tips är att jämföra oddsen på VM 2022. Det är så man gör om man ska vinna lite mer och bli en vinnare på sportsbetting i längden.