Speltips och odds på grupp E i fotbolls EM 2021

Här har vi både speltips och odds på grupp E i fotbolls EM 2021. I gruppen spelar Sverige, Spanien, Polen och Slovakien. Spanien är stora favoriter men vi är oddset verkligen rimligt?

Speltips och odds på grupp E i fotbolls EM 2021

Odds på grupp E i fotbolls EM 2021

Vi börjar med att titta lite på oddsen på grupp E i fotbolls Em 2021. Först ut är vinnaroddsen hos Unibet:

Odds på grupp E i fotbolls EM 2021

Här ser vi att Spanien är stora favoriter till oddset 1.35, därefter följer Polen med med 6.0 , Sverige 8.0 och sist Slovakien med 21 ggr pengarna.

Vi tar även en titt på vinnaroddsen från Bet365.

Odds på grupp E i fotbolls EM 2021

Här hittar vi liknande odds men Spanien är en större favorit än hos Unibet. Oddset på att Spanien vinner gruppen är 1.33. Polen och Sverige har lika stor chans att vinna gruppen och har båda 7 ggr pengarna. Slovakien står i 13 ggr pengarna.

Speltips – Sverige har det bästa oddset!

Vilket speltips ska man då kunna ge med dessa förutsättningar. Jo, man kan snabbt konstatera en viktig sak och det är att spelbolagen tror olika. Vi har bara jämfört två spelbolag men om man tittar på alla 30 bettingsidorna med svensk licens så kanske man kan hitta något bolag som matchar dessa odds. Generellt sett så har Unibet och Bet365 riktigt bra odds och ska man bara spela hos två spelbolag så är dessa två de bästa valen.

Spanien vinner troligtvis grupp E. De är det bästa laget och Sverige har svårt för just Spanien. Men att de står i 1.35 ggr pengarna att vinna gruppen är för lågt. Vi bedömer att Spanien är spelbart ned till 1.50 men inte lägre än så. Värdet ligger därför på Polen och Sverige som båda har goda chanser att vinna gruppen. Bästa spelet blir därför att betta på att Sverige vinner gruppen till höga 8 ggr pengarna hos Unibet!

Speltips: Sverige vinner grupp E till 8 ggr pengarna hos Unibet!