NordicBet med bra oddsbonus till SHL starten 2018

NordicBet har en förkärlek till fantastiska välkomstbonusar och vill naturligtvis att deras spelare bara ska få det bästa av det bästa. Genom att erbjuda en generös och bra oddsbonus lockar de inte bara nya kunder till sidan, utan får även befintliga spelare att känna sig uppskattade och välkomnade. Vem vill inte få en stor mängd gratispengar att spela för? Välkomstbonusar finns hos många casinon, men det är inte alla spelsidor som har en sådan stor bonus som man får ta del av hos just NordicBet. Detta passar ju bra nu när SHL drar igång.
Registrera dig och hämta din bonus hos NordicBet

NordicBet med bra oddsbonus till SHL starten 2018

Bra oddsbonus hos NordicBet

Om man älskar att spela på odds så har man definitivt kommit till den rätta platsen hos NordicBet. Deras bra oddsbonus består delvis av en matchningsbonus och delvis av ett riskfritt spel. Den förstnämnda mottas när man gör sin första insättning. Man får då tillgång till en 100 % matchningsbonus på upp till 1 000 kr. Detta betyder att man exempelvis kan sätta in 500 kr och plötsligt sammanlagt ha 1 000 kr att spela för. Bonusen slutar ju dock inte här, utan man mottar även ett riskfritt spel på upp till 250 kr. Man har då möjligheten att satsa 250 kr. Om detta inte skulle resultera i en vinst så får man tillbaka de pengar som man satsade.

Då återstår frågan kring hur man får tag på sin bonus? Detta är lätt som en plätt. Först av allt registrerar man sig som en ny medlem på NordicBet genom att öppna ett konto. Sedan klickar man in på sitt namn, trycker på ”Mina bonusar”, går över till ”Tillgängliga” och klickar slutligen på ”Aktivera bonus”. Här väljer man det bonusbelopp som man vill dra nytta av. Ha dock på minnet att man måste omsätta sin bonus sex gånger till ett minimumodds av 1,80. Efter den första insättningen mottar man dessutom det tidigare nämnda riskfria spelet som man kan använda på vilket odds man själv vill.

Villkor för användning av bonusen

Det finns inga omsättningskrav på det riskfria spelet. Man får helt enkelt tillbaka allt som man har satsat till ens spelsaldo. Om det dock skulle vara så att man kammar hem en vinst på det riskfria spelet så måste vinsten omsättas tre gånger med odds på minst 1,50. För att kunna ta del av det riskfria spelet måste man även ha 250 kr eller mer på sitt konto. Besök NordicBet idag och få tillgång till den otroliga bonusen!
Till NordicBet