Fansbet oddsbonus och villkor

Fansbet oddsbonus utan omsättningskrav och andra kampanjer är kärnvärden hos Fansbet. När du registrerar dig som ny kund hos Fansbet får du ta del av en bonus för nya kunder på upp till 500 kr. Det kan enkelt jämföras med konkurrenterna och visa att Fansbet är din sajt för spelande. Slipp omsättningskrav och låt det vara det det är, en välkomstgåva. Förutom denna direkta fördel för dig finns det ständigt andra kampanjer för nya och gamla spelare. Vad sägs som Fans Boosts med riktigt bra odds när du spelar en rad olika specialspel? Spelet Fantasy, som är gratis att spela för dig som kund på Fansbet är en populär klassiker.

Huvudspelet här är odds och live betting. Vad som skiljer denna spelsajt är att man har fullt fokus på fansen till sitt favoritlag och satsar allt på att skapa ett community för dem och lagen.
Läs mer om hur du spelar hos Fansbet

Fansbet oddsbonus och villkor

Fansbet oddsbonus

För dig som älskar bettingsidor är Fansbet den perfekta siten. För fans, av fans. Kalla det good-will om du vill, men när man spelar hos Fansbet ser man till att hälften av alla nettoinkomster delas med fansen själva. Enligt ett system som man själv tagit fram och kallar för Fan Partner system skriver man upp den supporterklubb man håller närmast om hjärtat som då får ta emot pengarna en gång varje kvartal. Fansbet stärker er klubb, och gör samtidigt jobbet för dig. Luta dig tillbaka och testa din tur. Känn spänningen när du spelar hos Fansbet!

Missa inte pengaregnet hos Fansbet

Möjligheterna är många, och tiden är knapp. Var säker på att du har chans att följa ditt favoritlag nästa gång det är match, genom att registrera dig redan idag. Ta del av bra bonusar, bara för dig som spelar ifrån Sverige. Fansbet är ett internationellt spelföretag med spelare från världens alla hörn. Men till de svenska kunderna erbjuder man en förmånlig insättningsbonus när man är ny kund. Få en riktigt bra bonus på 50% upp till 500 kr när du sätter in hundra kronor eller mer.
Spela på Fansbet om du verkligen älskar sport och vill stödja ditt lag eller klubb.