Hur stor är chansen att Sverige vinner fotbolls VM 2018

14 juni är verkligen inte långt borta nu, och de flesta väntar med spänning på att fotbolls VM 2018 ska ha sin början i Ryssland. Många matcher kommer att bevittnas innan man säkert kan säga vem som har tagit hem den ultimata segern. Men för många i vårt avlånga land hejar man givetvis på Sverige. Oavsett om man tittar på matcherna för att heja på hemlandet eller om man vill ta hem de stora vinsterna i betting så vill man säkert gärna veta hur det ligger till för Sverige.
Spela på Fotbolls VM hos Coolbet

Hur stor är chansen att Sverige vinner fotbolls VM 2018

De chanser som Sverige har i fotbolls VM 2018

För att allt ska gå smidigt och rätt till så har alla länder delats upp i åtta grupper där fyra lag befinner sig i varje grupp. Namnen på dessa grupper är Grupp A – Grupp H där Sverige har hamnat i Grupp F. Detta klassas som en medelsvår grupp, och det finns därför förhoppningar om att Sverige ska ta sig vidare. Tyskland är ett av de svårare lagen som Sverige kommer att stöta på i Grupp F. Här är det inte överraskande om Sverige kommer att gå med förlust. Sydkorea är dock också med i den här gruppen. Detta är ett lag som är ganska lågt rankat. Sverige har därför definitivt en chans att segra i matchen mot detta land. Sist men inte minst så möter Sverige även Mexiko. Där hoppas man på att Sverige kommer att spela kryss och därmed nätt och jämt ta sig vidare från Grupp F.

Med tanke på att det finns 32 lag över hela världen som tar del i fotbolls VM så är det så klart inte en alltför stor chans att Sverige segrar i världsmästerskapet. Särskilt när Zlatan har bekräftat att han inte kommer att spela för Sverige. Men visst finns det fortfarande en chans att detta sker. Om man är villig att ta den här risken så väntar några riktigt fantastiska vinster runt hörnet.

Gå emot oddsen och vinn extrema summor

Det finns många fantastiska erbjudanden som man verkligen inte vill missa under fotbolls VM 2018. Hos Coolbet kan man exempelvis få fantastiska odds på 150 gånger pengarna. Om man ger sig över till Bethard så vinner man 250 gånger sin insättning om det skulle vara så att Sverige tar hem segern. Man har helt enkelt mycket att spela för. Om man ger sig av till en spelsida redan idag så kan vinsten bli ens egen.